Jelentkezéssel kapcsolatos információk


Legutóbbi frissítés: 2015. február 26.


PDF FORMÁTUM


KÉRJÜK FIGYELMESEN OLVASSA EL!


A tanfolyamokra jelentkezni a Hallgatói felületen lehet bejelentkezés után. A jelentkezés menetéről az alábbi linkre kattintva tájékozódhat.

Az elsődleges kommunikációs csatorna az e-mail, így kérjük, figyeljen az esetlegesen megtelt postaláda ürítésére. Előfordulhat, hogy levelünk a kéretlen levelek vagy SPAM mappába kerül, ezért érdemes a levélszűrőt átállítani vagy ellenőrizni ezeket a mappákat is.

A tanfolyamok napjai előtt 1-3 nappal emlékeztető üzenetet küldünk a képzés pontos helyéről és időpontjáról. Ezek az adatok a Tanfolyamok oldalon mindig megtalálhatók.

A képzés helyszínének vagy időpontjának változása esetén e-mailben értesítjük a már jelentkezett hallgatókat, és közzétesszük szintén a honlapon.

A jelentkezést akkor tekintjük véglegesnek, ha a jelentkezési határidőig a tandíj a megadott bankszámlaszámra beérkezik. Kérjük, hogy CSAK banki átutalással fizesse be a képzés díját, mivel csekken történő befizetéskor a befizető neve, adatai és a közlemény rovat sem beazonosítható!

Átutaláskor a közlemény rovatban érdemes feltüntetni a tanfolyam egyértelmű rövidítését, valamint a jelentkezett hallgató(k) azonosítóját vagy nevét a könnyebb beazonosítás érdekében. (pl. Minta János, 14233, SCHA)

Amennyiben a befizetés után a 15 munkanapon belül kiküldésre kerülő e-számlát másik számlázási címre kéri vagy eltér a befizető nevétől, kérjük, jelezze előre a regisztracio@hbk.hu e-mail címre küldött levelében.

A jelentkezési határidőn túli képzésre való regisztrációkor a honlapon a Tanfolyamoknál feltüntetett emelt árak érvényesek. Akinek a határidőig nem sikerült rendezni a képzés díját, egy emlékeztető üzenetet küldünk ennek pótlási lehetőségéről. Amennyiben az utána lévő héten sem érkezik be a tanfolyami díj, a jelentkezést törölhetjük. Ezután már csak a megnövelt tandíjú tanfolyamra lehet jelentkezni.

A megnövelt tandíj érvényes a regisztráció nélküli részvétel esetén is.

A befizetett összegeket másik tanfolyamra nem lehet felhasználni, illetve a tandíj visszatérítésére nincs lehetőség!

Bármilyen kérdés esetén írjon a regisztracio@hbk.hu e-mailcímre!