Triturációs proving - Natrium Muriaticum | Homeopátiás Öntevékeny Baráti Kör

Triturációs proving – Natrium Muriaticum

A Homeopátiás Öntevékeny Baráti Kör (www.hbk.hu) és a Divine Holisztikus Programok közös szervezésében TRITURÁCIÓS PROVING-ot szervezünk elsősorban homeopátiás tevékenységet folytató vagy az alkímiai folyamatok iránt érdeklődő, gyakorló szakemberek (természetgyógyászok, homeopátiás tanácsadók, segítő szakemberek, gyógyszerészek, orvosok) számára.

A NATRIUM MURIATICUM (NaCl) ásvány szellemi minőségét lesz lehetőségünk megtapasztalnunk egy különleges élményt nyújtó program keretén belül.

A már energiával telített NaCl a február 4-i trituráció alkalmával nyert D3-as potenciáig kidolgozott anyagot “viszi tovább” D27-től D30-as potenciáig. (A köztes állapotokon “átvezettük” a materiát időt és energiát nem kímélve, így prémium minőségű anyaggal dolgozhatunk tovább.)

Az alapanyagot semleges, szilárd vivőanyaggal hígítjuk, dörzsöléssel. Ezáltal az anyag gyógyító tulajdonságait feltárjuk és lehetővé tesszük az oldhatóságot, amely a homeopátiás szer előállításának egyik fontos lépése.
A szert D3 potenciáig készítjük ez alkalommal el, melyet igény esetén későbbi időpont alkalmával tovább triturálunk (további szellemi élmények megélése érdekében).
A műveletsorhoz minden eszköz a helyszínen biztosítva lesz.

A műhelymunka vezetője Dr. Farkas Orsolya homeopata orvos.

A triturációs proving olyan közös élmény, amely alkalmával lehetőségünk nyílik egy hatóanyag jobb és mélyebb szintű megértésére.
A proving érdekes, de egyben erőt és kitartást igénylő folyamat, egyfajta meditatív tevékenység. Ebből adódóan, kérjük, csak olyanok jelentkezzenek, akik vállalják és el tudják képzelni magukról, hogy 180 percen keresztül bírnak egy folyamatos erőkifejtést igénylő, monoton tevékenységet folytatni és a csuklójuk nem a gyenge pontjuk.

A programon összesen 10 főt fogadunk, így érdemes időben regisztrálni az eseményre. A regisztráció jelentkezési sorrend szerint történik, a jelentkezési díj (7500 Ft, amely tartalmazza az program alatt biztosított étel-italfogyasztás költségét is) előre utalásával a következő számlaszámra: Raiffeisen Bank 12020407-01502206-00100007 Homeodoki Bt. valamint mail küldésével erre a címre: regisztracio@hbk.hu.

A teljes jelentkezési díjat csak abban az esetben van lehetőségünk visszautalni, ha a lemondás legkésőbb a program lebonyolítása előtt 3 nappal, mailben, a regisztracio@hbk.hu címre érkezik. Későbbi lemondás esetén a díj 50%-át tudjuk visszautalni, figyelembe véve a programszervezés felmerülő költségeit.

Időpont: 2018. április 29. vasárnap

A program menete:
9H00-9H15: Érkezés a helyszínre (kávét, teát, vizet biztosítunk).
9H30-13H: Proving
13-14H: Proving élmények feldolgozása egy tál finom, forró leves és pogácsa társaságában (kinek-kinek kedve szerint: rajzban, szóban)

Cím: 1024 Bp. Retek u. 5. III/7. (28-as kapucsengő, Divinyi). Lift kapun belül, a bejárat mellett balra. III/7: Az utolsó saroklakás a folyosó túlsó végén.

Megközelíthetőség: Széna téri 4,6 és 17-es villamos megállótól 1 perc séta. A Szt Ferenc Gyógyszertár melletti ház. Széll Kálmán tértől (M2, 61-es villamos, buszok, stb.) 2 perc séta.

Autóval: Margit körútról bekanyarodva a Mammut 1. és Starbucks kávézó közötti utcában (Retek u.).

Parkolás: az utcában, ha van hely. Az utcából nyílik a Mammut Parkolóház is (350Ft/óra). Ha feljebb megy a Fillér utcán, akkor az Ezredes utcában is szokott lenni általában hely.

Alternatíva: Tömegközlekedéssel kiszámíthatóbb, gyorsabb ideérni sok esetben, így az autót máshol is lehet hagyni, ahol esetleg nem díjas a parkolás.

Bicikliparkolás: az utcán a házzal szemben van egy biciklitároló sor, ahova ki lehet kötni a kerékpárokat.

A helyszínen, a lakáson belül a cipő levétele szükséges. Mindenkinek jut bőven papucs különféle méretekben, de aki jobban szeretné, hozzon sajátot.


Megosztás a Facebook-on