Gemmoterápia 2

A rügyek további gyógyító ereje (RUGY2)

A Rügyterápiás tanfolyam második részén folytatjuk, amit az első tanfolyamon megalapoztunk, azaz újabb rügyesszenciák életenergiáit bontjuk ki, hogy virágozhasson az egészség…

Ideje visszatérnünk Hahnemann tradícióihoz: a gyógyszer alapanyagát megismerni, felismerni, elkészíteni…nem egyszer, majd, HANEM MÁR ŐSSZEL!

A tanfolyamok kis létszámban kerülnek megrendezésre, hogy ne csak tudást biztosítsunk, de a szabályzatban előírt fizikális teret is.

Amennyiben az aktuális járványügyi intézkedések a kis létszámú tanfolyamokat sem teszik lehetővé,  abban az esetben a képzés online (ZOOM vagy Skype) kerül megtartásra (igény esetén segítünk a technikai háttér megvalósításában).

Előadó: dr. Farkas Orsolya

Helyszín és időpont:    

Budapest – IX. ker. Üllői út 101. IV/2 (TÉRKÉP)
2020. szeptember 19. (szombat), 9 órától 14:45-ig
Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 7.

A jelentkezők száma korlátozott!

A tanfolyam díja: 14.000 Ft, jelentkezési határidő után 16.000 Ft

A tanfolyami jelentkezés a tanfolyami díj egyidejű befizetésével érvényes!

A járványügyi helyzet miatt a tanfolyamok kis létszámban kerülnek megrendezésre, így a korábbi évekhez képest kevesebb hallgatót tudunk fogadni, ezért előre láthatóan nőni fog a várólistás képzések száma. Ha a várólista meghaladja az 5 főt, igyekszünk új tanfolyamot indítani, így érdemes feliratkozni a várólistákra is. Hallgatói lemondás esetén a bejelentkezés sorrendjében lehet bekerülni a várólistáról a tanfolyamokra. A tőlünk szokatlan szigorkodásért előre is elnézést kérünk, de a tanfolyamok flott és biztonságos lebonyolítása a cél.  

Ide kattintva olvashatod el a jelentkezéssel kapcsolatos információkat!


Megosztás a Facebook-on