„Ismétlés a homeopátia anyja”: egy járvány margójára (ISM1)

A COVID-19 ébresztett rá mindenkit, hogy lehetnek olyan élethelyzetek, amikor abszolút saját tudásunkra és gyógyszerkészletünkre hagyatkozva kell, hogy a leggyakoribb akut eseteket ellássuk. A tanfolyam során összefoglaljuk a karanténos 2 hónap szakmai tapasztalatát, mely a jövőre nézve utat mutathat a homeopátiás „önellátás” felé.

A tanfolyamok kis létszámban kerülnek megrendezésre, hogy ne csak tudást biztosítsunk, de a szabályzatban előírt fizikális teret is.

Amennyiben az aktuális járványügyi intézkedések a kis létszámú tanfolyamokat sem teszik lehetővé,  abban az esetben a képzés online (ZOOM vagy Skype) kerül megtartásra (igény esetén segítünk a technikai háttér megvalósításában).

Előadók és időpontok:

dr. Sasvári Ferenc – 2020. szeptember 26. (szombat) 9 órától 14:45-ig
dr. Farkas Orsolya – 2020. október 9. (péntek) 9 órától 14:45-ig

Helyszín: Budapest – IX. ker. Üllői út 101. IV/2 (TÉRKÉP)

Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 7.

A jelentkezők száma korlátozott!

A tanfolyam díja: 9.800 Ft, jelentkezési határidő után való jelentkezés esetén 11.500 Ft.

A tanfolyami jelentkezés a tanfolyami díj egyidejű befizetésével érvényes!

A járványügyi helyzet miatt a tanfolyamok kis létszámban kerülnek megrendezésre, így a korábbi évekhez képest kevesebb hallgatót tudunk fogadni, ezért előre láthatóan nőni fog a várólistás képzések száma. Ha a várólista meghaladja az 5 főt, igyekszünk új tanfolyamot indítani, így érdemes feliratkozni a várólistákra is. Hallgatói lemondás esetén a bejelentkezés sorrendjében lehet bekerülni a várólistáról a tanfolyamokra. A tőlünk szokatlan szigorkodásért előre is elnézést kérünk, de a tanfolyamok flott és biztonságos lebonyolítása a cél.  

Ide kattintva olvashatod el a jelentkezéssel kapcsolatos információkat!


Megosztás a Facebook-on