Ki az, aki beteg?

A betegségek antropozófus megközelítése (ANTR1)

Sajnos vagy szerencsére nem úgy működünk, mint egy autó, azaz a legtöbb betegség hosszú távon nem oldható meg egy-egy alkatrészcserével. Sőt, vannak betegségek, melyeknek még örülhetünk is… Vagy mégsem? A tanfolyam a “ki, mikor, hol, hogyan és miért lesz beteg” témakört dolgozza fel, kitérve a tipikus élet- és betegségutakra.

A tanfolyamok kis létszámban kerülnek megrendezésre, hogy ne csak tudást biztosítsunk, de a szabályzatban előírt fizikális teret is.

Amennyiben az aktuális járványügyi intézkedések a kis létszámú tanfolyamokat sem teszik lehetővé,  abban az esetben a képzés online (ZOOM vagy Skype) kerül megtartásra (igény esetén segítünk a technikai háttér megvalósításában).

Előadók: dr. Farkas Orsolya és dr. Kiss Eszter

Helyszín és időpont: 

Budapest – IX. ker. Üllői út 101. IV/2 (TÉRKÉP)
2020. október 16. (péntek), 9 órától 14:45-ig
Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 28.

A jelentkezők száma korlátozott!

A tanfolyam díja: 9.600 Ft, jelentkezési határidő után való jelentkezés esetén 11.300 Ft.

A tanfolyami jelentkezés a tanfolyami díj egyidejű befizetésével érvényes!

A járványügyi helyzet miatt a tanfolyamok kis létszámban kerülnek megrendezésre, így a korábbi évekhez képest kevesebb hallgatót tudunk fogadni, ezért előre láthatóan nőni fog a várólistás képzések száma. Ha a várólista meghaladja az 5 főt, igyekszünk új tanfolyamot indítani, így érdemes feliratkozni a várólistákra is. Hallgatói lemondás esetén a bejelentkezés sorrendjében lehet bekerülni a várólistáról a tanfolyamokra. A tőlünk szokatlan szigorkodásért előre is elnézést kérünk, de a tanfolyamok flott és biztonságos lebonyolítása a cél.  

A képhez tartozó alt jellemző üres; jelentkezes_ikon.png a fájlnév

Ide kattintva olvashatod el a jelentkezéssel kapcsolatos információkat!


Megosztás a Facebook-on