Hallgatói felület

A hallgatói felületen bejelentkezés után lehet jelentkezni valamennyi tanfolyamra a jelentkezési határidők lejárta előtt. Jelentkezési határidő után a tanfolyamra való jelentkezés a Tanfolyamok oldalon feltüntetett jelentkezési határidő utáni díjszabás figyelembevételével történhet. Ha még nem vett részt nálunk képzésen, akkor először regisztráció szükséges.  Amennyiben régebbi hallgatónk, úgy az e-mailcímével vagy online azonosítójával tud belépni rendszerbe. Elfelejtett jelszó bármikor igényelhető, ehhez az e-mailcímet a megfelelő helyre beírva és a „Kezdeti jelszó igénylése” gombra kattintva a rendszer egy generált jelszót küld az elektronikus postafiókjába.  A jelentkezéssel elfogadja a Jelentkezéssel kapcsolatos információkban foglaltakat. További segítségért írjon a regisztracio@hbk.hu e-mailcímre.

Figyelem! Tapasztalat szerint freemailes, citromailes, t-online-os e-mailfiókok automatikusan kiszűrik a rendszer által küldött üzeneteket (gyakran nem kerülnek még a SPAM mappába se!) Amennyiben nem érkezik meg a regisztráció illetve jelentkezés megerősítését, az új jelszót tartalmazó üzenet, kérjük, hogy írjon e-mailt a regisztracio@hbk.hu e-mailcímre.

Gmail.com-os e-mailfióknál sokszor a SPAM mappába kerülnek az üzenetek, így érdemes ott is megnézni a leveleket. Ennek orvoslása az alábbiak szerint történhet:

  • Jelöld ki az e-mailt! (Pipáld ki a sor elején lévő négyzetet!)
  • A legördülő menüben (üzenetek feletti sorban három függőleges pont) válaszd az “Ehhez hasonló üzenetek szűrése” pontot
  • Létrehozhatsz egy szabályt, ha xy a feladó, akkor automatikusan a beállított szűrőt fogja használni!
  • Több opció is beállítható, de most a legfontosabb: “soha ne legyen spam” a Szűrök létrehozása aloldalon

SEGÍTSÉG TANANYAGOK LETÖLTÉSÉHEZ