Tanfolyamok

Akik csak bele akarnak kóstolni a homeopátia, a Schüssler-sók világába vagy a natúrkozmetikumok készítésébe, azoknak egynapos tanfolyamainkat ajánljuk. Akik komolyabban el akarják sajátítani a homeopátiás szerek, a Schüssler-sók alkalmazását vagy az arcdiagnosztikát, azok internetes továbbképzésre iratkozhatnak be, melyet gyakorlati oktatás követ.

A Homeopátiás Baráti Kör Egyesület megszűnésével továbbra is fontosnak tartjuk az oktatást. A lenti tanfolyamok szervezését és lebonyolítását dr. Farkas Orsolya és dr. Sasvári Ferenc vállalta fel.

Belépés a hallgatói felületre

Ide kattintva olvashatod el a jelentkezéssel kapcsolatos információkat!

A járványügyi helyzet miatt a tanfolyamok kis létszámban kerülnek megrendezésre, így a korábbi évekhez képest kevesebb hallgatót tudunk fogadni, ezért előre láthatóan nőni fog a várólistás képzések száma. Ha a várólista meghaladja az 5 főt, igyekszünk új tanfolyamot indítani, így érdemes feliratkozni a várólistákra is. Hallgatói lemondás esetén a bejelentkezés sorrendjében lehet bekerülni a várólistáról a tanfolyamokra. A tőlünk szokatlan szigorkodásért előre is elnézést kérünk, de a tanfolyamok flott és biztonságos lebonyolítása a cél.  

2020 MÁSODIK FÉLÉVÉBEN INDULÓ KÉPZÉSEK

VÁLTOZÁS! A TANFOLYAMOK ONLINE KERÜLNEK MEGRENDEZÉSRE!


Ki az, aki beteg? ÚJ!
10.16.
Scüssler arcdiagnosztika tanfolyam
10.20-tól
Csináld Magad! Krémkészítő tanfolyam Gyógynövénypraktikák minden háztartásba
Homeopátiás szerkészítő
10.18.
Kiegészítő Schüssler-sók
11.08.
Miben betegszel meg? ÚJ!
10.30.; 11.21.
Légúti megbetegedések a HP-ban
11.14.; 11.20.
Akut stresszhelyzetek homeopátiás támogatása ÚJ!
11.27.
Gemmoterápia 1

Ismétlés a homeopátia anyja

Immunrendszer homeopátiás támogatása