Homeopátiás szerkészítő (HOMSZ)

Reméljük, hogy mindig mindenben bővelkedni fogunk, és egyet vagy egy homeopátiásat gondolunk, és a megfelelő  szer a rendelkezésünkre áll. Azonban lehetnek olyan élethelyzetek, melyben jól jön a gyakorlatias tudás. Az előadás során a homeopátiás gyógyszerkészítés részletes  összefoglalására kerül sor. Mit, miből, hogyan készítünk, egészen a gyűjtéstől a homeopátiás tubusba kerülésig. És hogy ne csak beszéljünk róla, mindezt ki is próbálhatod!

Amennyiben az aktuális járványügyi intézkedések a kis létszámú tanfolyamokat sem teszik lehetővé,  abban az esetben a képzés online (ZOOM vagy Skype) kerül megtartásra (igény esetén segítünk a technikai háttér megvalósításában).

Ebben az esetben a tanfolyamot megelőzően listát küldünk, hogy milyen segédanyagokra lesz szükség (pl. kés, vágófelület), az alapanyagokat (pl. alkohol, globuli), és technikai eszközöket (pl. üveg, tárolódoboz) postai úton juttatjuk el. Aki a későbbiekben ásványi anyagokból /szilárd anyagokból is szeretne szert készíteni érdemes előre patikai dörzsmozsarat vásárolni (amennyiben szükséges szívesen segítünk), de letét ellenében (3000Ft) postai úton mozsarat is biztosítunk….

Előadó: dr. Farkas Orsolya, homeopata orvos

Helyszín és időpontok:

    Budapest – IX. ker. Üllői út 101. IV/2 (TÉRKÉP)
    2020. július 10. (péntek), 10 órától 15-ig
    BETELT!

    Budapest – IX. ker. Üllői út 101. IV/2 (TÉRKÉP)
    2020. szeptember 12. (szombat), 10 órától 15-ig
    Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 24.

    Budapest – IX. ker. Üllői út 101. IV/2 (TÉRKÉP)
    2020. október 18. (vasárnap), 10 órától 15-ig
    Jelentkezési határidő: 2020. szeptember 28.

A jelentkezők száma korlátozott!

A tanfolyam díja: 16.000 Ft, jelentkezési határidő után való jelentkezés esetén 18.000 Ft

A tanfolyami jelentkezés a tanfolyami díj egyidejű befizetésével érvényes!

A járványügyi helyzet miatt a tanfolyamok kis létszámban kerülnek megrendezésre, így a korábbi évekhez képest kevesebb hallgatót tudunk fogadni, ezért előre láthatóan nőni fog a várólistás képzések száma. Ha a várólista meghaladja az 5 főt, igyekszünk új tanfolyamot indítani, így érdemes feliratkozni a várólistákra is. Hallgatói lemondás esetén a bejelentkezés sorrendjében lehet bekerülni a várólistáról a tanfolyamokra. A tőlünk szokatlan szigorkodásért előre is elnézést kérünk, de a tanfolyamok flott és biztonságos lebonyolítása a cél.

Ide kattintva olvashatod el a jelentkezéssel kapcsolatos információkat!


Megosztás a Facebook-on