Homeopátiás szerkészítő (HOMSZ)

Reméljük, hogy mindig mindenben bővelkedni fogunk, és egyet vagy egy homeopátiásat gondolunk, és a megfelelő  szer a rendelkezésünkre áll. Azonban lehetnek olyan élethelyzetek, melyben jól jön a gyakorlatias tudás. Az előadás során a homeopátiás gyógyszerkészítés részletes  összefoglalására kerül sor. Mit, miből, hogyan készítünk, egészen a gyűjtéstől a homeopátiás tubusba kerülésig. És hogy ne csak beszéljünk róla, mindezt ki is próbálhatod!

A tanfolyamot megelőzően listát küldünk, hogy milyen segédanyagokra lesz szükség (pl. kés, vágófelület), az alapanyagokat (pl. alkohol, globuli), és technikai eszközöket (pl. üveg, tárolódoboz) postai úton juttatjuk el. Aki a későbbiekben ásványi anyagokból /szilárd anyagokból is szeretne szert készíteni érdemes előre patikai dörzsmozsarat vásárolni (amennyiben szükséges szívesen segítünk), de letét ellenében (3000Ft) postai úton mozsarat is biztosítunk….

A tanfolyami jelentkezés az alap tanfolyami díj befizetésével válik érvényessé. Ezt követően kerül sor az esetlegesen szükséges letéti díjért biztosított eszközök egyeztetésére. Ha vásárolni akarsz, abban is szívesen segítünk, hogy milyen eszközök beszerzését javasoljuk.

Tekintettel a járványügyi helyzet kiszámíthatatlan alakulására tanfolyamaink ZOOM konferencia formájában kerülnek megrendezésre. Hogy továbbra is tartani tudjuk a tanfolyamok interaktív jellegét, a hallgatói létszámot 20 főben maximáljuk. A  tanfolyami jelentkezés a tanfolyami díj befizetésével együtt érvényes.

Előadó és időpontok:
dr. Farkas Orsolya
2021. március 19. (péntek) 9 órától 15-ig

Helyszín: Online ZOOM

Jelentkezési határidő: 2021. március 8.

A jelentkezők száma korlátozott!

A tanfolyam díja:
16.000 Ft, jelentkezési határidő után való jelentkezés esetén 18.500 Ft.

A tanfolyami jelentkezés a tanfolyami díj egyidejű befizetésével érvényes!

Ide kattintva olvashatod el a jelentkezéssel kapcsolatos információkat!


Megosztás a Facebook-on