Dinamizációs Proving – Mercurius Solubilis

Mercurius Dinamizációs Proving Vízkereszt napján!

A Homeopátiás Öntevékeny Baráti Kör (www.hbk.hu) és a Budai Homeopátiás Szellemi Műhely közös szervezésében DINAMIZÁCIÓS PROVING-ot szervezünk elsősorban homeopátiás tevékenységet folytató vagy az alkímiai folyamatok iránt érdeklődő, gyakorló szakemberek (orvosok, természetgyógyászok, homeopátiás tanácsadók, segítő szakemberek, gyógyszerészek) számára.

 

A MERCURIUS SOLUBILIS szellemi minőségét lesz lehetőségünk megtapasztalnunk egy különleges élményt nyújtó program keretén belül. (Nem kell tőle megijedni! Csak azt “gyógyítja”, ami Benned van!)

A kiindulási anyag C100-as potenciájú Mercurius anyag lesz, melyet gyógyszertári alkohol – mint vivőanyag – többszöri hozzáadásával C200-as hígításig homeopatizálunk. Ezáltal az anyag gyógyító tulajdonságait feltárjuk.
A műveletsort korsakov-i módszertannal fogjuk kivitelezni, ami a maga nemében egyedülálló, és talán még nem is került rá soha sor hazánkban.
A különféle köztes, majd végső potenciából mindenki hazavihet 1-1 adagot – az arra alkalmas tárolóedényben, – a saját maga által elkészített oldatokból további felhasználás céljára.
A műveletsorhoz minden eszköz a helyszínen biztosítva lesz.

A műhelymunka vezetője Dr. Farkas Orsolya és Dr. Sasvári Ferenc, homeopata orvos.

A  proving olyan közös élmény, amely alkalmával lehetőségünk nyílik egy hatóanyag jobb és mélyebb szintű megértésére.
A proving érdekes, gyógyító erejű, de egyben erőt és kitartást igénylő folyamat, egyfajta meditatív tevékenység. Ebből adódóan, kérjük, csak olyanok jelentkezzenek, akik vállalják és el tudják képzelni magukról, hogy 180 percen keresztül bírnak egy folyamatos erőkifejtést igénylő, monoton tevékenységet folytatni. A Csoporterő ugyanakkor a segítségetekre lesz.

A programon összesen 10-12 főt fogadunk, így érdemes időben regisztrálni az eseményre. A regisztráció jelentkezési sorrend szerint történik, a jelentkezési díj (7500 Ft+anyagköltség /lejjebb részletezzük/, amely tartalmazza az program alatt biztosított étel-italfogyasztás költségét is) előre utalásával a következő számlaszámra: Raiffeisen Bank 12020407-01502206-00100007 Homeodoki Bt. valamint mail küldésével erre a címre: regisztracio@hbk.hu.
Kivételesen +4000 Ft anyagköltség díjat is kérünk mindenkitől/fő az oldatkészítéshez alkalmazott tiszta gyógyszertári alkohol magas beszerzési költsége miatt.

A teljes jelentkezési díjat csak abban az esetben van lehetőségünk visszautalni, ha a lemondás legkésőbb a program lebonyolítása előtt 3 nappal, mailben, a regisztracio@hbk.hu címre érkezik. Későbbi lemondás esetén a díj 50%-át tudjuk visszautalni, figyelembe véve a programszervezés felmerülő költségeit.

Időpont: 2019. január 6. (vasárnap)

A program menete:
9H00-9H10: Érkezés a helyszínre (kávét, teát, vizet biztosítunk).
9H15-13H: Proving
13-14H: Proving élmények feldolgozása egy tányér meleg, tartalmas leves és pogácsa társaságában (kinek-kinek kedve szerint: rajzban, szóban).

Cím: 1024 Bp. Retek u. 5. III/7. (28-as kapucsengő, Divinyi). Lift kapun belül, a bejárat mellett balra. III/7: Az utolsó saroklakás a folyosó túlsó végén.

Megközelíthetőség: Széna téri 4,6 és 17-es villamos megállótól 1 perc séta. A Szt Ferenc Gyógyszertár melletti ház. Széll Kálmán tértől (M2, 61-es villamos, buszok, stb.) 2 perc séta.

Autóval: Margit körútról bekanyarodva a Mammut 1. és Starbucks kávézó közötti utcában (Retek u.).

Parkolás: az utcában, ha van hely. Hétvégén ingyenes a parkolás. Az utcából nyílik a Mammut Parkolóház is (350Ft/óra). Ha feljebb megy a Fillér utcán, akkor az Ezredes utcában is szokott lenni általában hely.

Alternatíva: Tömegközlekedéssel kiszámíthatóbb, gyorsabb ideérni sok esetben, így az autót máshol is lehet hagyni.

Bicikliparkolás: az utcán a házzal szemben van egy biciklitároló sor, ahova ki lehet kötni a kerékpárokat.

A helyszínen, a lakáson belül a cipő levétele szükséges. Mindenkinek jut bőven papucs különféle méretekben, de aki jobban szeretné, hozzon sajátot.

KÉRJÜK, HA NEM IS TUDSZ RÉSZT VENNI AZ ESEMÉNYEN, DE ÉRDEKESNEK TALÁLOD A PROGRAMOT, TOVÁBBÍTSD ISMERETSÉGBEN VAGY OSZD MEG AZT A HÍRFOLYAMODBAN/OLDALADON, HOGY MINÉL TÖBB SZEMÉLYHEZ ELJUTHASSON AZ INFORMÁCIÓ. KÖSZÖNJÜK!

 


Megosztás a Facebook-on