Használati segédlet

1. Regisztráció a hallgatói felületen

REGISZTRÁCIÓ

2. Kezdeti vagy elfelejtett jelszó igénylése

Új jelszó igénylése

3. Jelszó és személyes adatok megváltoztatása

A jelszó megváltoztatásához jelentkezzen be a rendszerbe és felül kattintson a “Saját adatok módosítása” lapfülre. A Jelszó és a Jelszó mégegyszer mezőkbe írja be a kívánt jelszót, melyeknek egyezniük kell. Az adatok átírására is itt van lehetőség. A jelszó megváltoztatásához minden kötelező adatnak szerepelnie kell, melyekről az 1. pontban lévő REGISZTRÁCIÓ -ban talál bővebb információt. A változások érvénybe léptetéséhez az oldal alján lévő Mentés gombra kell kattintani!

4. Tanfolyamra jelentkezés

Tanfolyami jelentkezés útmutató videó

5. Schüssler-féle arcdiagnosztika, Repertorizáció és egyéb képzések leckéinek megnyitása

A tanfolyami leckék megnyitásához be kell jelentkezni a Hallgatói felületen, majd a Tananyagok letöltése lapfül alatt a PDF file ikonra kell kattintani. Ilyenkor a böngésző rákérdez, hogy engedélyezi-e a felugró ablakokat (ez minden böngészőnél más). Ezt egy eszközön böngészőnként egyszer engedélyezni kell a letöltéshez. Alább a 4 leggyakoribb böngészőnél látható, hogy hol jelenik meg a értesítés.

Mozilla Firefox
Microsoft Edge
Google Chrome
Opera

6. Hírlevél

A hírlevélről leiratkozni a Hallgatói felületen lehet bejelentkezés után a Saját adatok módosítása lapfülön, a hírlevélben található leiratkozás linkre kattintva vagy a regisztracio@hbk.hu-ra írt e-mail alapján.