Libatop: egyen finomat a lusta kertész is!

Az alábbi fotó a Levendulás hétfő ebédjén készült, de Te is feltálalhatod!

A receptúra egyszerű: Ne gazolj túl sokat a kertben, és biztosan kinő a libatop, de korábban megbolygatott területeken is sok helyen fellelhető, szedhető (ha nem ismernéd fel, segít „google, a barátunk” fotóival, de a növény neve utal rá, levele libaláb szerű).

Magát az ételt kb. annyi idő elkészíteni, mint ahogy e sorokat átgondoltam, és számítógépre vetettem:

Kevés olajon dinszteljük meg a leveleket, kis só, kevés citrom ráfacsarva, és már kész is. Ami még ízletesebbé teszi: ha pirított mandulával tálaljuk!

Jó étvágyat, és közben örömmel gondoljatok rá, hogy nem csak a szorgos kertész eszik finomakat és egészségeset!


Megosztás a Facebook-on