Pályázati felhívás

Megszoktuk, hogy az elmúlt évek során a homeopátiát kritizálók szinte folyamatosan hallatják hangjukat.

“Homeopátiás sikereim” című pályázatunk célja, hogy fórumot biztosítsunk a homeopátiával gyógyítók és homeopátiát használók számára, hogy hangot adhassanak homeopátiás tapasztalataiknak, sikertörténeteiknek.

A pályázat terjedelme maximum 2 A/4-es oldal, meghosszabbított leadási határideje 2020. szeptember 15. A pályázatokat a 2040 Budaörs, Kassai utca 3. címre várjuk.
A pályázatokat elbíráló bizottság tagjai: dr. Bedő Adél, dr. Farkas Orsolya, dr. Fellegi Veronika, dr. Kiss Eszter, dr. Somkövi Ágnes, dr. Sasvári Ferenc és dr. Szűcs Erika

Anonimitás miatt kérjük a pályázatok jeligével történő beküldését (az elbírálás objektivitása miatt), azaz a pályaműre csak a jelige kerüljön rá, és zárt borítékba mellékelve a pályázó neve, elérhetősége (*).

  • 1. díj: 100.000 Ft
  • 2. díj: 50.000 Ft értékű könyvcsomag, melyet a nyertes a Vis Vitalis, Remedium és Sziget könyvkiadó könyveiből válogathat össze magának.
  • 3. díj: 2 éves korlátlan 1 személyre szóló ingyenes tanfolyamlátogatás a Homeopátiás Öntevékeny Baráti Kör rendezvényein.

A zsűri által kiválasztott pályaművek a www.hbk.hu honlapon, és a Life Natura kiadványban jelennek meg.

Hiszünk benne, hogy minden leírt sikeres eset előremozdítja a magyarországi homeopátiás életet, és egyben irányt mutathat az olvasóknak is. Itt nem csak a pályázat sikere, hanem a tapasztalat megosztása is fontos, további betegek gyógyulásához járulhat hozzá.
Várjuk a pályaműveket!

(*) Az adatkezelésre a www.hbk.hu honlapon található adatkezelési szabályok érvényesek.


Megosztás a Facebook-on