Szever Jánosné: Homeopátiás sikereim

Ennek a gyógymódnak a megismerését és elterjedését. Hahnemann doktornak köszönhetjük. A gyökerek még messzebbre nyúlnak, de Ő volt, aki átlátta és kiaknázta ezt az ősi tudást. A mai korhoz méltó terápia, hiszen információ átadásával gyógyít, kihasználva a szervezet öngyógyító képességét.

A homeopátia megismerését a véletlenek sorozatának köszönhetem. Nyitott voltam, mert már sokszor belefutottam a hagyományos orvoslás kudarcaiba. Megtaláltam, amit kerestem és laikusként már harminc éve használom és tanulom, lelkesen.

A velem és családommal történt sikerekről tudok első sorban beszámolni.

A sikerek sorozata egy húgyhólyaggyulladás gyógyításával kezdődött. Laborban megállapították, hogy Coli baktérium okozta a fertőzést és erre antibiotikumot írtak fel. Inkább a homeopátiás kezelés mellett döntöttem, az érintettel egyetértésben.  Hamar bekövetkezett a javulás, gyógyulás, ebben a Cantharis segítette a szervezetet. Ezt a szert használom a növényeim védelmében a vándorpoloskák visszaszorításában is, sikerrel.

Az Aconitum már sokszor segített pl. pánik roham, tériszony, vihar miatti félelem kiváltotta vérnyomás emelkedés, napszúrás kapcsán.

 A kutyáink félelmeit is kiválóan kordában tudja tartani. Ma már nem rontanak be a házba, ha vihar van 

A növények sokkját is csökkenti, amit fagykár vagy átültetés során elszenvednek.

Homloküreg gyulladást Lachesis-el és még más szerrel kezeltem sikeresen. Itt is az antibiotikum helyett választottuk a homeopátiát. A Lachesis, féltékenység esetén is kiváló választás. ha a tünetek megfelelnek ennek az állapotnak.

Kutyaharapást, amit én szenvedtem el, eredményesen kezeltem Arnica, Staphysagria, Pyrogenum segítségével. Így elkerültem a Tetanus oltást, a körmöm levételét, mert azt a kutya félig letépte és a kötözésre járkálást.  Nem csak fizikai segítséget, hanem lelki megnyugvást is nyújt az Arnica, ez a kiváló elsősegély szer.

A Causticum az akaratlan vizeletürítést gyógyítja sikerrel. Alkati szerként használva is láttam a működését, ilyen esetben mindent „visz”.

A Phosphorus vérzések esetén képes szinte azonnali hatásra. Orrvérzéseimnél többszörösen bizonyított. Vesegyulladásnál is láttam gyógyító tevékenységét.

A Robinia a gyomorégés végleges megszüntetésére is képes, legalább is én ezt tapasztaltam. A reflux nagy gyógyítója lehetne, ha ismernék az emberek.

A homeopátia segítségével meggyógyított arcidegbénulás nyom nélkül meggyógyult. Aki ismeri ezt a betegséget, az tudja, hogy ez nagyon nagydolog.

Arcidegzsábát a kórházban szteroiddal akartak kezelni, de a családtagom ezt elutasította. Itthon homeopátiával kezeltük és szépen meggyógyult.

Az alkati szerek használatának sikereiről, itt már nem ejtek szót.

Ha jó a szerválasztás és van még életerő, akkor jó esély van a gyógyulásra.

Legnagyobb sikernek azt tartom, hogy a homeopátia által meggyógyított betegségek soha nem tértek vissza!


Megosztás a Facebook-on